Länkar

- för kropp, själ & ande

Ny riktning

Länkar

 

Först:

De jag länkar till här nedan är personer och grupper som jag har personlig erfarenhet av, genom utbildning och träffar m.m. Det gör att jag varmt kan rekommendera dig som är intresserad att ta en första kontakt. :)

Kvinnligt

Jag rekommenderar verkligen menskopp till kvinnor som fortfarande blöder. Det är det ett mycket bekvämt och miljövänligt alternativ till bindor och tamponger:

www.menskoppen.se

Schamaner och utbildningar

Marie J Ytterman har en mycket djup och helande ettårig grundutbildning för att förstå sig själv och den nya tiden vi lever i. Dessutom anordnar hon resor och annat intressant.

www.sarahkka.se

Ania Munay driver tillsammans med sin man Magnus Gaia Life kursgård och retreat i Fjärås. Enskilt och tillsammans har de ett flertal utbildningar och resor.

www.gaialife.se

Från Anderna i Peru kommer Q'ero-indianerna. De har en egen utbildning till schaman, både här i Europa och i Peru.

www.incashamanism.com

Frigörande dans

Carina-Maria Caur håller kurser, utbildningar och danskvällar i den härliga befriande dansmetoden Lifedancing. Här har jag fått min ledarutbildning och jag inspireras mycket av hennes härliga, raka och upplyftande ledarstil.

www.lifedancing.se

Massage, tantra och sexsibility

Vi är ett par kvinnor i Göteborgsområdet som anordnar sexsibilitykvällar ca en gång per månad. Du hittar aktuell info i vår Facebook-grupp "Sexsibility och Tantra i Göteborg", där du gärna får gå med för fler tantra-event i Göteborg. Du kan också hitta dessa kvällar på länken nedan.

Sexsibilitycoachernas hemsida, där du hittar andra coacher som ger sessioner och massage. Det finns också info om aktuella kurser, sexsibilityfestivalen m.m.

www.sexsibility.com

Smrati Skog är en härlig och erfaren kvinna som har öppna tantrakvällar i Göteborg.

www.tantraforum.se

Anna Jönsson, vän och kollega, ger tantramassage på flera platser i Sverige. Hennes sessioner är något utöver det vanliga!

www.sinnlighet.nu

Lorenzo Stiernquist är grundare av sexsibilitycoach-utbildningen och håller egna kurser och ger sessioner i Stockholm. En sann pionjär.

www.starspray.com

Paula Nygren, vän och kollega i Varberg som bl a ger sinnlig massage och samtal.

www.lustinlife.se

Internationellt

Barbara Carellas från New York är en färgstark kvinna som leder utbildningar inom bl a Urban Tantra runt om i världen, ibland i Sverige också. Hon är en stor inspirationskälla för mig.

www.barbaracarrellas.com

Gitama håller till i Holland och är tantrika ut i fingerspetsarna. Jag älskar verkligen de ceremonier och energiarbeten som tantran innehåller. Gitama har ett flertal olika kurser i Europa.

www.wildtantra.com

Seani Love bor i London och håller ett flertal olika kurser, bl a shadow tantra och conscious kink. Jag gillar verkligen det avslappnade, tillåtande space han skapar. Är i Sverige ibland.

www.seanilove.com

Kontakt

Hemort: Skene, Mark

 

Sandra Bergman

Telefon: 0730-20 48 27

E-post: bergmansdotter@gmail.com

Hemsida: www.nyriktning.se